עשה ואל תעשה בקייטרינג לאירועים:
ממש לא משנה כמה תשקיעו באירוע - תערכו אותו בגן האירועים הכי נחשב, תביאו מופע חי שיפיל את כולם מהרגליים, תשימו עשרות אלפי שקלים על פרחים ותהפכו את הערב לאקסטרווגנזה של ריגושים - עדיין המדד המשמעותי ביותר בעיני האורחים הוא טיב האוכל. מסתבר שלא רק הצבא צועדעל קיבתו, אלא גם האורחים באירוע, לכן כשתחפשו קייטרינג אסאדו, מלבד טעם המנות יש עוד מספר דברים שעליהם יש להתעכב.
מבחר: לפי שיטת השווארמה כולם יודעים שלא על הטחינה לבדה תורכב המנה, לבסוף, מה שקובע זה שילוב הרטבים והסלטים. הישראלים אוהבים ערב רב של מנות מהן ניתן לטעום ולמלא את הצלחת שוב ושוב, לפיכך, כדי שכולם יהיו מרוצים, משתלם לקחת קייטרינג חלבי והציעו לאורחים הרבה סוגים של מנות.
צורת ההגשה: זהו שיקול חשוב, האם לבחור בהגשה עצמית בבופה שמקל על הכיס ונותן לאורחים מגוון מנות מהן ניתן לקחת, או במלצרים שיגישו לשולחנות, שאורחים רבים מעדיפים. בדרך כלל, מרבית המבוגרים מעדיפים הגשה לשולחן, אבל אם רוב האנשים בקהל הם צעירים, בופה היא הדרך הנכונה.
קינוח: אין כמו קינוח להפוך ארוחה למושלמת. פה עדיף דווקא לבחור בקינוחים רגילים ופשוטים שבטוח שכולם אוהבים, משוקולד ופירות.
מה שהכי קשה להחליט זה האם לשכור קייטרינג כשר, כשגם כאן הדבר המשפיע ביותר הוא המוזמנים. במקרה שרוב המוזמנים שלכם מעדיפים כשר צריך להתחשב בהם, רגשותיהם ואמונתם - כי הם אלה שלבסוף יהנו מהארוחה.
סביר להניח שבחירת שירות קייטרינג והתפריט יהיו ההחלטות הכי חשובות באירוע שלכם ואיך שהוא נתפס בעיני האורחים, אז הפעילו שיקול דעת - כי תמיד ההוצאה הכי חשובה היא בבר האקטיבי באירוע.
אז אם אתם מעוניינים לקרוא עוד על קייטריניג בשרי, קייטרינג בצפון או קייטרינג בשרון, חיזרו אלינו בקרוב כדי לקרוא את המאמרים הבאים בנושא. המשך יום טוב!